Gud og gule ærter

De sidste år har vi i sognene haft stor succes med vores spaghettigudstjenester også kaldet ”Gud og spaghetti”, som er gudstjenester, der primært henvender sig til børn, og hvor der serveres spaghetti og kødsovs efter gudstjenesten. Her kommer godt hundrede børn og deres forældre den første onsdag i måneden til gudstjeneste, spisning og socialt samvær.

Da vi i Harlev og Framlev sogne gennem det sidste par år har lavet en række tilbud til børn og unge, mente vi, at det nu var ved at være på tide at lave noget, der retter sig mod de lidt ældre beboere i sognene. Efter en spaghettigudstjeneste gik snakken under oprydningen, og vi talte om, hvad seniorerne kunne synes, var interessant og appellerende til dem i forhold til kirken. Efter lidt parlamentering frem og tilbage, sagde en pludselig: Hvad med: ”Gud og gule ærter”, og den overskrift vakte god genklang hos alle. Derudfra blev konceptet udviklet.

Menuen vil stort set blive fremstillet fra bunden af de trofaste folk, der også står for at lave spaghetti og kødsovs til ”Gud og spaghetti”. Det er altså et erfarent team, der også her vil stå for maden til disse aftner.

Vi begynder med en gudstjeneste i Framlev kirke kl. 17.00. Gudstjenesten vil indeholde gode og kendte salmer, en bibelsk tekst og en bøn, ligesom der også altid er et tema for gudstjenesten.

Når gudstjenesten er slut, bliver der serveret gule ærter i Sognehuset i Framlev, hvor der også vil blive lagt op til en hyggelig stund med sang og gode snakke

Det koster 40 kr. for maden og der er ingen tilmelding til arrangementet.