Minikonfirmander

Vi kører Minikonfirmandforløb to gange i 3. klasse. De første 20 der melder sig kommer på efterårsholdet, der mødes ti gange fra sep-nov. De resterende kommer på forårsholdet der ligeledes mødes ti gange fra jan-mar. På den måde kan forældre og børn selv planlægge hvornår det passer bedst på året og vi oplever det som en gevinst at møde dem på tværs af klasserne.

Minikonfirmand handler om at lære Gud og kirken at kende og finde ud af mere om hvem man selv er. Hver gang vi er sammen gør vi tre ting; lærer og hører og spørger i kirken. Spiser sammen og leger ude i haven. Laver noget kreativt der har med dagens tema at gøre.

Til minikonfirmand lærer vi om dåb, nadver, gudstjeneste og hører bibelhistorier og lærer at synge, bede og være del af et fællesskab.

Kirke-og kulturmedarbejder Gitte Kasch står for forløbet og sognepræst Elisa Morberg Wejse er med de fleste gange. Desuden er der to super gode medhjælpere; Gerda Jensen og Eva Rahbek.

Vi henter børnene på skolen når de får fri kl 14 med bus og afleverer igen på skolen kl 16.10. Der kommer invitation ud til de kommende 3. klasser lige før sommerferien og igen følges der op efter skolestart og efter jul.